BijZonder Jezelf
praktijk voor coaching van particulieren en bedrijven

Pedagogisch Coach

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang of in relatie met kinderen en ouders. Naast deze praktijkervaring ben ik ook afgestudeerd als pedagogisch coach. Met deze uitbreiding op mijn kennis kan ik bedrijven die met kinderen werkzaam zijn of de medewerkers daarvan, bijstaan in hun handelen. Meer bewust maken van hun handelen. 

Ik kan hen de basis interactievaardigheden verduidelijken en met diverse interactieve spelvormen kan ik een medewerker tot ontwikkeling brengen. Zij worden meer bewust van hun inbreng en invloed op de ontwikkeling van kinderen. Er kan gebruik gemaakt worden van opnames om op te reflecteren. Om meer inzicht te krijgen in wat er bijvoorbeeld schuil gaat achter gedrag, welke behoefte eronder zit. Of welk gevolg een bepaalde handeling heeft op de groep, op het individuele kind of ouder of op je collega's en jezelf?

Als pedagogisch coach kijk ik mee op de werkvloer om op een heldere en eerlijke manier vragen te stellen aan medewerkers en of management. Is alles wel zoals het beschreven staat? Of is het nog wel passend bij de visie of de maatschappij? Is de organisatie meegegroeid met de veranderingen die ouders hebben veranderd of is het stil blijven staan en weet je nu niet hoe verder?

Een aantal losse bezoeken of workshops, lezingen en interactieve spelvormen zijn bespreekbaar. Uiteraard is een jaarcontract, om te voldoen aan wetgeving, zeker mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.